Indlæg

Hvordan ser din fremtid som leder ud?

Har du nogensinde overvejet, hvordan din fremtid som leder ser ud? Vil du gerne blive ved med det, du gør på nuværende tidspunkt? Eller vil du gerne udvikle dig som leder, og udvide din ‘værktøjskasse’ med flere kompetencer, du kan bruge i dit daglige virke som leder?

Der er flere måderk man kan udvikle sig som leder på. Man kan tage et lederkursus i generel ledelse, hvor man får viden og konkrete værktøjer til at forbedre sine ledelseskompetencer.

Man kan også tage en uddannelse som coach, der giver dig flere kompetencer, som du kan bruge på den lange bane.

Expand kan styrke dig som menneske og leder gennem deres coachuddannelse målrettet ledere, der ønsker at udvikle sig personligt og professionelt i deres rolle på arbejdspladsen.

 

En coachuddannelse vil give dig…

…flere værktøjer, du kan anvende i din rolle som leder og i dit arbejde til at skabe en mere nærværende kommunikation på arbejdspladsen. Du bliver i stand til at være mere lyttende og nysgerrig over for dine medarbejdere, og du vil kunne hjælpe dine medarbejdere til selv at finde frem til mulige løsninger på udfordringer i hverdagen.

Det er netop de kompetencer, som gør coaching helt unik i sammenhæng med ledelse. Som coachende leder vil du netop ikke fungere som problemløser på din arbejdsplads. Du vil heller ikke være den, der skal finde frem til løsninger på forskellige udfordringer og du vil heller ikke være en leder, der pådutter dine medarbejdere dine ideologier eller din “måde-at-gøre-tingene-på”.

Som coachende leder vil du derimod gennem samtale med dine medarbejdere kunne frembringe kompetencer hos dem, som de allerede besidder, men endnu ikke gør brug af. Det bliver derfor ikke dig, som leder, der bestemmer, hvad der skal gøres, men medarbejderne selv, der finder frem til mulige løsninger.

Det skaber større motivation, udvikling og tilfredshed på arbejdspladsen!

 

Tag en coachuddannelse i København

På Expands coachuddannelse i København vil du lære coachkompetencer, som du kan anvende på din arbejdsplads i din rolle som leder med det samme.

Uddannelsen er delt op i tre trin, som sagtens kan tages uafhængigt af hinanden, men dog stadig i rækkefølge. Trin 1 af uddannelsen giver dig coachingkompetencer, som du kan anvende i dit lederskab og trin 2 og 3 af uddannelsen fungerer som en overbygning, der giver dig endnu flere kompetencer.

Uddannelsen henvender sig til alle, som sidder i en stilling som leder, direktør, HR-manager eller lignende. Coachuddannelsen hos Expand udbydes derfor også gennem Lederne.

Vil du have styrket dit lederskab og udvikle dig som leder?