Indlæg

Oplev hvad outplacement kan gøre for dig

Outplacement kan være en fantastisk mulighed for dit firma, og det kan være en stor fordel for dig at overveje at implementere det i din virksomhed.

For at forklare, hvad det helt præcis er, så er outplacement, når du flytter forskellige produkter og afdelinger af dit firma til udlandet for at få fordel og udflytte firmaet, hvori du så flytter nogle af dine medarbejdere med til udlandet samtidigt.

Outplacement er hvad der svarer til outsourcing bare i forhold til mennesker i stedet.

Tættere samarbejde

Leverandører

Det er meget vigtigt, at dit firma kan have et tæt samarbejde med partnere i alle lande. Det er derfor også vigtigt, at du har nogle gode medarbejdere, som du stoler meget på, som kan tage sig af forretninger og møder i for eksempel Asien, eller hvor du end har tænkt dig at flytte dit firma hen.

Det kan være en stor økonomisk fordel for dig og dit firma at have det til at være i et andet land, mens du laver alt det teoretiske og designet herhjemme.

Det er blandt andet meget normalt at outsource nogle afdelinger af produktionen til især Kina, der plejer at være et populært og godt sted at outsource til.

Det er vigtigt, at du har nogen, der kan tage vare om dit firmas værdier i udlandet, og det vil altså sige at være repræsenterende for dit firma i andre lande end herhjemme.

Det kan være svært for en fremmed i et andet land at skulle påtage sig den rolle, så det allerbedste for dig vil være at sende en stærkt betroet medarbejde af sted.

Giv muligheden til dine medarbejdere

Hvem vil ikke gerne tjene en dansk løn i udlandet, hvor tingene slet ikke koster i nærheden af danske priser.

Du kan på den måde mere eller mindre leve i sus og dus, mens du rejser rundt i verden som frontfigur og repræsentant for dit firma.

Det er derfor en helt vild god mulighed at give til dine medarbejdere.

Du kan eventuelt give muligheden som en slags forfremmelse, hvilket det i de fleste tilfælde også er.

Der følger en del ansvar med, så find en god medarbejder, som du kan stole på.

Bliv international

Tag det næste skridt med din virksomhed og træd ud på den internationale scene med outplacement.